HU RO EN
Plimbari cu caiac si canoe pe Barajul Zetea

Plimbari cu caiac si canoe pe Barajul Zetea

Orice persoană care a vizitat Barajul Zetea ştie cât de minunat este acest peisaj. Acum aveţi ocazia să descoperiţi lumea, Barajul Zetea, în liniştea voastră, mergând pe apă". Puteţi admira natura şi puteţi avea o experienţă nemaipomenită.

Plimbarea cu caiacul:

Cele mai multe caiace sunt ideale, de asemenea, pentru începători, deoarece sunt foarte stabile şi sigure datorită formei lor. Cu toate acestea, există şi caiace care necesită relativ mai multe cunoştinţe, sunt mai puţin stabile, dar vă puteţi deplasa mai rapid cu ele, le-aş recomanda mai degrabă celor care au deja o anumită experienţă. Există caiace pentru o singură persoană, cu care puteţi lua un pachet mai mic (de exemplu, apă) cu dvs. Unele caiace au scaune care fac canotajul mai confortabil. Pentru cei cărora le este frică să facă canotaj pentru prima dată sau vor doar să meargă numai în perechi sau chiar cu copilul lor, există şi caiace duble, aceste caiace au, de asemenea scaune.

Canotaj:

Pentru cei cărora le place să lucreze în echipă, canotajul este cel mai ideal, acesta fiind destinat pentru patru persoane. Caiacul uneşte oamenii mai bine, având în vedere că în acest caz este nevoie de muncă în echipă. Are şi propria sa frumuseţe şi rezultate când toţi cei patru persoane vâslesc în mod sincronizat. Caiacul poate fi potrivit şi pentru o familie.

Paddleboarding:

Utilizarea unui paddleboard (SUP) poate fi învăţată în doar câteva minute, este nevoie doar de un anumit simţ de echilibru şi curaj. Cel mai greu este probabil să ne ridicăm pe placă, dar după o anumită practică merge mai uşor, iar cei care sunt mai timizi îşi pot conduce placa în timp ce stau sau îngenunchează. Paddleboardul este destinat în mare parte pentru utilizare de către o singură persoană, dar cele mari pot fi folosite chiar de două persoane. Ca totul să fie şi mai interesant, există şi Mega Sup, pentru 5 (max. 6) persoane, este nevoie de muncă în echipă pentru a îmbunătăţi experienţa.
Prin urmare, există aproape toate condiţiile pentru un paddleboarding aventuros - tot ce trebuie să faceţi este să căutaţi o privelişte potrivită şi tovarăşii de călătorie.

Hidrociclism:

Hidrobicicleta este cel mai sigur vehicul posibil pentru 4 persoane (din care 2 persoane pedalează). Puteţi sări în apă de pe hidrobicicletă sau chiar să faceţi plajă pe ea, datorită spaţiului mare din spate. Există mai mult spaţiu aici, astfel încât vă puteţi lua lucruri mai mari pe ea.

Plimbare cu barca:

Barca este, de asemenea, pentru 4 persoane (din care 1 persoane vâsleşte), ca hidrobicicleta, este, de asemenea, mare şi foarte sigură, ideală pentru familii cu copii.

Bine de ştiut!

La Barajul Zetea, oricine poate vâsli liber în zona desetinată în acest scop, fie cu caiacul, fie cu canoe, doar trebuie să fie atenţi la pescarii pentru a nu-i deranja în activităţile lor. Există pescari pe ţărm şi în bărci, merită să păstraţi o distanţă corectă faţă de ei pentru a păstra liniştea.
Centrul de închirieri este uşor accesibil de pe drumul către Vărşag, zona are o parcare mare şi există şi posibilităţi de camping.

Echipamentele noastre:

În prezent, există 8 caiace individuale, 4 caiace duble, 6 canoe, 6 paddleboarduri, 1 mega paddleboard, 1 hidrobicicletă şi 2 bărci disponibile pentru cei interesaţi. 6 dintre caiace sunt potrivite pentru începători, la care se adaugă cele 4 caiace duble, celelalte două caiace sunt recomandate celor care au mai făcut canotaj anterior.

Tarifele noastre:

Caiac pentru 1 persoană: 30 lei/oră/pers.
Caiac pentru 2 persoane: 50 lei/oră (max. 2 adulţi+1 copil)
Canoe: 100 lei/oră (max. 4 persoane)
Hidrobicicletă: 80-100 lei/oră (max. 5 persoane)
Barcă: 80-100 lei/oră (max. 5 persoane)
Sup/paddleboard: 30 lei/oră/ pers.
Mega Sup 100-150 lei/oră (max. 6 persoane)
Notă: preţurile includ utilizarea echipamentului, vâsla şi vesta, precum şi un curs intensiv pentru începători, care astfel se pot descurca pe apă fără probleme.

Program cu clienţii:

Este deschis în fiecare zi de lucru între orele 12 şi 20, respectiv în weekend, între orele 10 şi 20.
Programul cu clienţii este valabil între 01. mai şi 30. septembrie.
Canotajul în afara programului cu clienţii se face pe bază de programare prealabilă.

Contact:
Facebook: https://www.facebook.com/zoldkalap
tel.: +40 753 772 924
Email: zoldkalap.kajak@gmail.com

Plimbari cu caiac si canoe pe Barajul Zetea
Plimbari cu caiac si canoe pe Barajul Zetea
Cuvinte cheie:   

Romania, Transilvania, oferte de programe, Harghita, turism rural, Odorheiu Secuiesc, programe turistice, serviciile turistice, Barajul Zetea, Plimbări cu caiac şi canoe

cookie Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării pe site, acceptaţi folosirea acestora!