HU RO EN
Plimbari cu caiac si canoe pe Barajul Zetea

Plimbari cu caiac si canoe pe Barajul Zetea

Cei care au vizitat zona Barajului Zetea stiu cat de minunat si superb este acest peisaj. Acum aveti, de asemenea, ocazia sa va plimbati pe lacul de acumulare avand parte intr-o experienta unica.

Majoritatea caiacelor sunt ideale pentru incepatori, sunt sigure si stabile datorita formei lor. totodata dispunem de caiace care necesita putin mai multa experienta, acestea sunt mai putin stabile, insa se deplaseaza mai repede. toate caiacele noastre sunt simple (cu un loc), insa in caiac incape si un mic pachet (de ex. apa, de rontait) fara problema.
Canoele sunt de patru persoane. Canotajul asigura munca in echipa: cand toate cele patru persoane vaslesc in sincron, are farmecul, frumusetea si rezultatul lui.

Atat pentru caiac, cat si pentru canoe este valabila regula: nu trebuie sa vasliti din greu ca ambarcatiunea sa se deplaseze. Este suficient sa vasliti cu o forta relativ mica, este de ajuns sa va mentineti echilibrul. Nu este recomandat sa stati in picioare in ambarcatiune, deoarece in acest fel creste semnificativ riscul sa cadeti in apa. Nimeni nu are de ce sa teme in cazul utilizarii ambarcatiunii conform destinatiei avand in vedere faptul ca caiacele si canoele sunt sigure si stabile, iar pe de alta parte toata lumea este obligata la purtarea vestelor de salvare indiferent daca pot sau nu pot inota.

Pe suprafata lacului de acumulare se poate plimba cu caiac sau canoe in oricare directie, in mod liber. insa, trebuie sa aveti grija la pescari si sa nu-i deranjati in activitatea lor. Veti intalni pescari pretutindeni de-a lungul malului cu barci de pescuit, iar va recomandam sa pastrati o distanta decenta si sigura de acestia in scopul mentinerii pacii.

Depoul de caiace si de canoe este usor de accesibil dinspre drumul spre Varsag, are si parcare gratuita. totodata este loc de campare in zona.
in prezent dispunem de 8 caiace si 4 canoe pe care ii punem la dispozitia iubitorilor acestor sporturi. 6 caiace sunt perfecte pentru incepatori, iar pentru utilizarea celorlalte doua caiace aveti nevoie experienta in aceasta activitate.

Oferta de pret:

Plimbare cu caiac: 30 Lei / ora / persoana
Plimbare cu canoe: 100 Lei / ora (25 lei /persoana)

Orar: zilnic intre orele 12 si 20 in intervalul 01 iunie - 30 septembrie
in alt interval oral in baza programarii telefonice anterioare.

Contact:
Facebook: https://www.facebook.com/zoldkalap
tel.: +40 753 772 924
Email: zoldkalap.kajak@gmail.com

Plimbari cu caiac si canoe pe Barajul Zetea
Plimbari cu caiac si canoe pe Barajul Zetea
Cuvinte cheie:   

Romania, Transilvania, oferte de programe, Harghita, turism rural, Odorheiu Secuiesc, programe turistice, serviciile turistice, Barajul Zetea, Plimbări cu caiac şi canoe