HU RO EN
Ture cu rachete de zăpadă

Ture montane cu rachete de zăpadă!

Cel mai simplu mod de a ajunge în locuri ascunse în timp de iarnă este cu ajutorul rachetei de zăpadă. Vă invităm la o tură pe vârfuri liniştite, prin magicele păduri de pini.

Vă oferim o varietate mare de trasee care se potrivesc tuturor vârstelor şi abilităţilor. Vă asigurăm rachetele, parazăpezi şi beţele, luaţi doar bocancii şi suntem gata de aventură!

Număr participanţi: 2-10 persoane

Turele organizate:

Stânca Kossuth:

Tura noastră destinată în special începătorilor sau celor care doresc o plimbare uşoară cu rachete de zăpadă. Pe parcursul turei de circa 5 km urcăm lent pe stânca cu o înălţime de 1399 m.

Stânca Kossuth este unul dintre cele mai frumoase locuri din zona staţiunii de schi Harghita Băi, aflată la doar câţiva kilometri de mers din centrul localităţii, cu o privelişte deosebită asupra Muntelui Harghita.

Durata turei: 3 ore
Punct de plecare: Harghita Băi
Distanţa: 6 km
Elevaţie: 120 m
Dificultate: Începător

Tură de căutare a urmelor:

Te interesează natura şi viaţa sălbatică a Muntelui Hargita? Vrei să cunoşti locuitorii pădurii, vrei să ştii ce fac şi ce mănâncă? Vino cu noi să descoperim împreună obiceiurile animalelor sălbatice pe traseele lor preferate!

Indiferent de cât de prudente sunt animalele sălbatice, peisajul îngheţat de iarnă şi zăpada proaspătă ne arată urmele lor cautând mâncarea.
În timp ce ne plimbăm cu rachete de zăpadă Norbert Moraru, expertul naturii şi a animalelor sălbatice ne ajută să cunoaştem urmele animalelor. El ne va introduce în viaţa de zi cu zi a unui "vânător de urme".
Locaţia, lungimea şi dificultatea turelor vor fi alese în funcţie de nevoile grupului.

Durata turei: 1 zi
Punct de plecare: de prestabilit
Distanţa: de prestabilit
Elevaţie: de prestabilit
Dificultate: de prestabilit

Harghita Clasic:

Traseul Harghita Clasic prezintă cele mai populare atracţii din Harghita Mădăraş, conducându-vă de la cascada spectaculoasă Szökő până la cel mai înalt vârf al muntelui.

Una dintre destinaţiile principale ale traseului este cel mai înalt punct al munţilor Harghita, vârful Harghita Mădăraş. Vârful numit "muntele sfânt al secuilor" oferă o provelişte frumoasă asupra munţilor din jur. Pe vreme curată se conturează întreaga linie a Carpaţilor Meridionali.
Izvoarele izbucnite în partea sudică a Harghitei Mădăraş se scurg lent absorbînd solul şi creând un habitat special de mlaştină cu turbă. În ele se găsesc o serie de specii tipice rămase din epoca de gheaţă, a căror supravieţuire a fost susţinută de climatul rece ale Munţilor Harghita. Cele mai multe dintre ele se află pe "lista roşie" a speciilor de plante protejate. În locul unde dealul coboară mai abrupt, apa reapare şi creează o cascadă cunoscută sub numele de cascada Szökő.

Durata turei: 1 zi
Punct de plecare: Harghita Mădăraş
Distanţa: 8 km
Elevaţie: 370 m
Dificultate: Medie


Preţ: 30 Euro/persoană/tură

Preţul include:
- echipament (rachete de zăpadă, parazăpezi, beţe)
- ghidaj
Preţul nu include:
- îmbrăcăminte adecvată (geacă de schi, pantaloni de schi, căciulă, mănuşi, eşarfă)
- mâncare pentru o zi (sandwich, snackuri, apă)

La cerere organizăm şi ture personalizate în funcţie de nevoile grupului. De asemenea la cerere putem organiza şi transport de la cazare până la punctul de plecare a turei. Pentru mai multe informaţii legate de ture vă rugăm să ne contactaţi:

WEB: http://hargitaoutdoor.com/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/HargitaOutdoor/
TEL: +40 742 392 866, +36 70 557 7719
EMAIL: info@hargitaoutdoor.com

Ture cu rachete de zăpadă
Ture cu rachete de zăpadă
Cuvinte cheie:   

Ture cu rachete de zapada, Harghita Bai, Harghita Madaras, ture organizate, excursii, destinatii turistice, zone montane, Transilvania, agroturism din Romania, team building

cookie Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării pe site, acceptaţi folosirea acestora!