HU RO EN
Ture montane cu ATV-urile

Ture montane cu ATV-urile

Aventura incepe cu discutarea prevederilor de siguranta. Dupa aceasta participantii primesc o casca de protectie, iar apoi prezentam structura ATV-ului. Incepem tura intr-un ritm mai lent ca sa va puteti familiariza cu ATV-ul. Dupa insusirea tehnicilor si manevrelor elementare incepe adevarata aventura, experienta. Parcurgem traseul planificat, fiind insotiti de un ghid experimentat. Vom parcurge trasee mai usoare, mai grele, mai rapide si mai tehnice. Fiind asezati pe scaun, putem simti si ne putem bucura de capacitatea exceptionala a ATV-ului. In timpul turei aveti posibilitatea oricand sa faceti un popas. 

ATV-ul poate fi condus doar de persoane care au implinit deja varsta de 16 ani. Mersul cu ATV-ul nu necesita nicio experienta anterioara si acesta poate fo condus cu usurinta si de femei.
Recomandam ca participantii sa se imbrace cu niste haine care pot fi murdarite deoarece in timpul turei se poate imprastia noroi. Este de asemenea recomandat sa aduceti si haine de schimb pentru drumul spre casa. Indiferent de conditiile meteorologice trebuie sa purtati pantaloni lungi si incaltaminte inchise. Pe timp de iarna se recomanda purtarea vestimentatiei si incaltamintelor calzi.
Ghidul insoteste echipa cu un ATV de doua persoane, astfel poate participa la tura si un alt prieten sau membru al familiei, in acest caz se plateste o suma suplimentara de 5 euro/persoana/ora.

Traseu: Pe baza unui acord prealabil.
Numarul de ATV-uri disponibile: 4 ATV-uri de cate 2 persoane, 4 X 4 si cu cutie de viteza automata + ATV-ul ghidului.

Trebuie inchiriate minim 3 ATV-uri, pentru minim 3 ore. (De exemplu 2 ATV-uri pentru participanti + ATV-ul ghidului)
Important: Trebuie platit si ATV-ul ghidului. (In cazul in care participantii inchiriaza 2 vehicule, incluzand si ATV-ul ghidului vom incasa suma aferenta a 3 ATV-uri).

Oferta de pret:
30 euro/ATV/1 persoana/ora
35 euro/ATV/2 persoane/ora

Va dorim distractie placuta!

Contact: Nagy Arpad 0744 615452

Ture montane cu ATV-urile
Ture montane cu ATV-urile
Cuvinte cheie:   

atv, ture montane, harghita, aventura, programe, vacanta, de inchiriat, drumetii, teren, munte, ardeal, turism, ghid cu experienta, viteza, curaj, technici de conducere, quad, drum

cookie Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării pe site, acceptaţi folosirea acestora!