HU RO EN
Parcul Balu

Parcul Balu este inconjurat de frumoasele creste ale Carpatilor Orientali in multimea de paduri conifere ale Harghitei. Parcul de aventura asteapta oaspetii aventurieri construit intr-o ambianta de o frumusete rara pe o suprafata de 1.5 hectare, cu 120 trasee cu franghii si 105 elemente de joc avand diferite grade de dificultate.

Cele opt trasee sunt marcate cu diferite culori, astfel toata lumea isi poate gasi usor traseul potrivit. Copii pot sa-si incerce abilitatile pe segmentele galbene si portocalii, unde sarcinile sunt concepute in asa fel, incat sa corespunda cu inaltimea si conditia lor fizica. Distractia adultilor este asigurata de patru trasee, fiecare avand grade de dificultate diferita. Traseul de incepatori trebuie parcurs de fiecare, numai dupa aceea poate sa treaca mai departe pe o dificultate mai mare. Particularitatea este tiroliana, fiind cea mai lunga traseu de alunecare din Europa Centrala cu o lungime de 985 m. Traseul nostru de teambuilding ofera experiente unice grupurilor cu spirit aventurier.

Pe parcursul aventurilor captivante Parcul Balu asigura un spatiu sigur de joc vizitatorilor sai. Inainte de folosirea traseelor este obligatorie executarea traseului de exercitiu, acesta fiind util in acelasi timp ca incalzire si evaluare. Toti cei care trec pragul parcului primesc echipamente de protectie speciale. Folosirea echipamentului propriu este strict interzisa! Utilizarea franghiilor de siguranta si a imbracamintei de siguranta este obligatorie pe toata lungimea curselor. Aventurile sunt supravegheate de asistenti si animatori calificati.

Participantii pot folosi parcul de aventura pe propria raspundere, in privinta recunoasterii acestui lucru trebuie sa dati o declaratie la intrare.
In cazul planurilor si construirii s-a aplicat o tehnologie franceza incercata. Constructorul Parcului Balu este membru al Asociatiei Traseelor pe Franghii Europene - ERCA (European Ropes Courses Association).

Oaspetilor obositi pe parcursul aventurilor restaurantul si cafeneaua noastra ofera revigorare. Pentru pastrarea amintirilor placute va punem la dispozitie carti de vedere, tricouri si alte suveniruri.

Cei care doresc sa ramana mai multe zile pot gasi in cabana noastra confortabila un adapost placut.

In afara de aventurile de neuitat va propunem si alte senzatii cu Ofertele Balu. Alegand acestea puteti avea parte de reduceri, puteti organiza petreceri de ziua nasterii sau evenimente de firma, sesiuni de teambuilding, dar puteti solicita si bilete de intrare Balu pentru prietenilor dumneavoastra.

COPII 1 - Pentru aventurieri incepatori
Pe traseul proiectat pentru cei mai mici, intre poduri de franghii casute, pereti alpinisti, balansoarele de franghii si podurile de bustean fac aventurile mai spectaculoase. Daca auzim strigate a' la Tarzan, putem fi siguri ca provin de la poznasii care stau suspendati pe aici. Cei care nu cred, sa vada cu ochii sai!

COPII 2 - Piperul e putin, dar puternic
Daca s-a parcurs cu succes prima pista, recomandam continuarea pe pista portocalie. Chiar la primul obstacol copiii trebuie sa treaca in butoaie pana la platforma urmatoare, dar vor mai fi si alunecare pe tobogan, panza de franghii, anvelope ... probe numai bune pentru incercarea copiilor! Si mai mult, daca nu sunteti atenti, veti fi trasi pe sfoara!

INCEPATORI - Proba de curaj
Traseul de incepatori serveste grozav la incalzire inainte de aventurile urmatoare, va arata in linii mari care sunt sarcinile de baza, obstacolele, echipamentul de siguranta... mai mult de atat, nu in ultimul rand si conditia fizica si curajul nostru. Daca am dus toate acestea la capat, haideti pe pista urmatoare!

AVANSATI - Norocul e de partea curajosilor
Aceasta pista este deja o aventura adevarata, cu toate ca executarea sa inca nu necesita un antrenament sau indemanare speciala. Si aici va asteapta deja cunoscutele franghii, balansoare, tobogane, podete, butoaie si panze de franghii ... numai un pic mai greu, mai repede, mai sus.

PROFESIONIST - Cel care risca, castiga
Cei care au infruntat obstacolele cu usurinta, pot sa-si incordeze puterile! Franghii duble si balansoare, pod mobil de bustean, tobogan care se sfarseste in fileu, balansoar tip cantar care se leagana in aer si alte greutati fac sa se asude aventurierii incercati. Dar traseul de snowboard care planeaza rapid, compenseaza tot!

EXTRA - Bomba de adrenalina
Recomandam acest traseu numai celor care au nervii tari si o constitutie fizica mai puternica. Daca ati dori sa va luptati cu elementele prin 14 obstacole la o inaltime de mai multi metri, sfidand gravitatia, acceptand imposibilul ... atunci, haideti pe urmatorul traseu!

TIROLIANA - Pe locuri, fiti gata, alunecare!
O goana, legat pe o franghie pe o lungime de un kilometru, peste apa si cer ... va fi o experienta garantata pe viata! Cauta pista mov si aluneca!

ECHIPA - Toti pentru unul, unul pentru toti
Pe pista cu 10 platforme mai multe persoane se distreaza in acelasi timp, ajutand sau ingreunand reciproc inaintarea. Bucuria muncii comune imbogateste grupurile participante cu multa invatatura si experienta de neuitat.

PRETURI:
Bilet de intrare pentru copii: 35 RON
Se achita pentru fiecare copil sub 14 ani si cu o inaltime de pana la 150 cm.

Bilet de intrare pentru adulti: 45 RON

Pentru Grupuri: In cazul grupurilor organizate, dupa 10 persoane, Parcul Balu va ofera un bilet gratuit.

DESCHIS:
In fiecare zi intre orele 9:30 si 19:00.
Casieria se inchide la ora 16.30.

CONTACT:
Adresa: Harghita Bai nr. 59, Judetul Harghita

Tel. (+40) 0374 202 201
E-mail: office@balupark.com

WEB: http://www.balupark.com

Parcul Balu
Parcul Balu
Cuvinte cheie:   

parcul balu, baile harghita, harghita bai, parcul de aventura, oaspetii aventurieri, 120 trasee cu franghii, elemente de joc, grad de dificultate, traseul potrivit, distractia, traseu, tura

cookie Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării pe site, acceptaţi folosirea acestora!