HU RO EN
Cartea de Oaspeti

Multumim pentru ospitalitate

Iulian Gherman  ( iulian.ghermangmail.com)
Multumim frumos pentru ospitalitate, ne-am simtit foarte bine. Casa este foarte frumoasa si curata, iar curtea minunata. Nu ne venea sa mai plecam de acolo, sigur vom reveni. Cred ca am dat prea multa mancare la rate, si-au chemat si prietenii: in prima zi erau 4 rate pe lac, iar cand am plecat am numarat 13 :) Va doresc un concediu placut, Iulian

Va multumim

Florin Paraschivescu  ( florinparaschivescuyahoo.com)
Va multumim pentru sejurul petrecut . Am revenit a doua oara in zona barajului Zetea. Oameni extraordinari peisaj frumos. Te simţi ca acasa . Intr-un cuvant ,, Perfect\'\'. Va multumim .

O saptamana minunata

Raluca Iacob-Constanta  ( ralucaiacobgmail.com)
Nici nu am ajuns bine acasa si gandul imi fuge iarasi la zona spledida in care am fost. Aer curat de munte, mancare buna la han , am vazut si urme de urs in padurile de la Izvoare. Recomand pensiunea Balog Katalin. Oameni primitori , curatenie in camere si bai totul a fost minunat.

Multumim

Teodora Oprea  ( tedi-oprea83yahoo.com)
Am petrecut cateva zile frumoase la casa Banucu Ionut impreuna cu mai multi prieteni veniti din Suedia. Zona este este frumosa iar accesul este extrem de usor. Inainte de a ajunge Ionut le-a procurat baietilor biletele de pescuit pe baraj Zetea. Camerele si baile sunt curate iar paraul din spatele casei este minunat. Multumim pentru tot.

Sejur EXCELENT

Oana Dragus-Bucuresti  ( oanadragusyahoo.com)
Intr-un cuvant Excelent. Am petrecut un sejur minunat la pensiunea Nagy Lak I. Va multumim D-le Nagy pentru tot.

Concediu frumos

Ruxandra Jurj -Carei  ( jurj1970yahoo.com)
Buna seara.Va scriu din vest-ul Romaniei mai prescis din Carei . Am avut ocazia de a petrece momente de neuitat in splendida locatie de la Subcetate.Sincer sunt impresionata de ceea ce am gasit acolo si anume de liniste,curatenie aerul minunat pe care il respiram.Recomand pensiunile Nagy lak sunt perfecte..Multumesc domnului Arpad .

Cazare Liban

Kiss Iosif  ( kissjoco1967citromail.hu)
privelistea este absolut superba, pensiunea Cserny Csaba ne-a oferit tot comfortul de care aveam nevoie pentru a ne petrece o parte din concediu. Curatenia este prezenta peste tot . Va recomand cu incredere aceasta pensiune.

1 Mai

Serban Cristian  ( serbancristiangmail.com)
Am gãsit o casa foarte curatã si ingrijita, complet utilata pana la cel mai mic detaliu, oameni primitori si atenti. Va dorim toate cele bune si sa ne revedem cu bine.

Concediu la Izvoare

Enache Ciprian -Iasi  ( cipriane.1980yahoo.com)

Zona este minunata. Serile langa foc cu gasca , paraul din curte plus linistea ce te inconjoare ne-au reincarcat ,,bateriile\'\'. Va recomand cu drag pensiunea Balazs Matild. Va multumim pentru tot . Sa ne revedem sanatosi.

Multumiri

Adriana Enciu  ( adriana_e1978yahoo.com)
Buna ziua, Am petrecut cateva zile minunate in acest loc desprins parca din rai! Suntem foarte multumiti cu conditiile de cazare. Am gasit multe programe interesante, si am avut ce vizita pentru fiecare zi, asa ca nu ne-am plictisit nici un minut. Gazda noastra a fost foarte prietenos cu noi si saritor, ori de cate ori am avut nevoie. Multumim frumos si pentru domnul Arpad, care ne-a recomandat aceasta cazare frumoasa. Cu sigurata vom reveni! Cu prietenie, Adriana Enciu
Nume : Titlu:
Adresa de e-mail: Mesaj:
Foto 1 (JPG):
Foto 2 (JPG):
  Cod:  
Cuvinte cheie:   

carte de oaspeti, ne-am simtit foarte bine, amintiri frumoase, sigur vom reveni, impresiile turistilor, o vacanta de vis, sositi ca oaspete, iti iei ramas bun ca prieten, galerie foto, fotografie