HU RO EN
Cabane turistice partenere

Stimata Doamna! Stimate Domn! Pe paginile urmatoare apar ofertele acelori pensiuni turistice la care m-am convins la fata locului ca fotografiile si descrierea aferenta sunt in conformitate cu realitatea!

Stimati Oaspeti!
Va multumim ca ne-ati ales! Va dorim un sejur reusit. Speram ca veti ajunge acasa multumiti si odihniti, si veti opta si in viitor sa petreceti vacanta la una din pensiunile noastre!

Dragi Prieteni!
V-ati simtit bine? Doriti sa reveniti? Va oferim 5% reducere din oferta de pret pentru cazare! Ati rezervat una din pensiunile noastre de trei, sau de mai multe ori? Pentru fidelitate va oferim 10% reducere!
In Cartea de Oaspeti puteti mentiona impresiile dobandite! Opiinile Dumneavostra conteaza pentru noi. Deasemenea puteti sa dati Like sau Share pe Facebook. Va multumim frumos!

Cu deosebita Consideratie:
Arpad
Nagy

 

Filtru
VA RUGAM DATI CLICK! AICI PUTETI SETA PARAMETRII DE CAUTARE, SCURTAND FOARTE MULT TIMPUL DESTINAT CAUTARII.
Localitatea Imprejurimea cazarii Tipul cazarii
Se inchiriaza Numarul de locuri (fara pat de rezerva) Este construit din
Numar de camere Numarul de bai Facilitatile de cazare
Facilitatile curtii Jacuzzi secuiesc (ciubar cu apa calda) Sauna
Primim si iarna Incalzirea este asigurata cu Apa calda
Sursa de alimentare cu electricitate WIFI Internet Acoperire pt. telefoane mobile
Primim si cu animale de companie Fumatul in cladire Proprietarul locuieste la cazare
Parcare Pretul de baza este calculat pentru
Cazare la lacul de acumulare Baraj Zetea Cazare la lacul de acumulare Baraj Zetea

Se afla in judetul Harghita, la 22 km de Odorheiu Secuiesc, pe drumul judetean 138. Pensiunile sunt construite pe malul lacului de acumulare. (140 hectare, 15 millioane m3, 800 m altitudine!) Pescuit, scaldat, plimbare cu barca, paduri de stejari!

Cazare in Sub Cetate Cazare in Sub Cetate

Se afla in judetul Harghita, la 18 km de Odorheiu Secuiesc (Drumul judetean 138!) Parau de munte, drumetii montane, paduri de brazi si de stejari!

Cazare in Izvoarele Cazare in Izvoarele

Se afla în judetul Hargita, la 18 km de Odorheiu Secuiesc (Drumul judetean 138, la 3 km de intersectia din Subcetate!) Parau de munte, drumetii montane, paduri de stejari si de brazi.

Cazare la Paraul Satu Mare Cazare la Paraul Satu Mare

Se afla in judetul Hargita, la 10 km de Odorheiu Secuiesc (Drumul national 13 A, la 3 km de intersectia din Satu Mare) Parau de munte, drumetii montane, paduri de stejari si de brazi!

Cazare la Varsag Cazare la Varsag

Se afla in judetul Hargita, la 30 km de Odorheiu Secuiesc (Drumul judetean 138, din Sub Cetate drumul judetean 138 B!) Parau de munte, drumetii montane, paduri de brazi, cascada!

Cazare in Sicasau Cazare in Sicasau

Se afla in judetul Harghita, la 30 km de Odorheiu Secuiesc, pe drumul judetean 138. Pensiunile sunt construite in apropierea paraului Sicasau. Pescuit, drumeti, paduri de brazi!

Cazare in Liban Cazare in Liban

Se afla in judetul Harghita, la 35 km de Odorheiu Secuiesc, pe drumul judetean 138. O regiune unica in lume unde padurile de brazi vesnic verzi, aerul curat si proaspat asigura conditii favorabile de odihna.

Cazare in Baile Homorod Cazare in Baile Homorod

Se afla in judetul Harghita, la 15 km de Odorheiu Secuiesc (Drumul national 13 A!) Parau de munte, izvoare de ape minerale, paduri de brazi.

Cazare la Baile Harghita Cazare la Baile Harghita

Se afla în judetul Hargita, la 38 km de Odorheiu Secuiesc (Drumul national 13 A) Izvoare minerale, drumetii montane, paduri de stejari, partii de schii!

Cazare la Madaras Hargita Cazare la Madaras Hargita

Se afla in judetul Hargita, la 38 km de Odorheiu Secuiesc (Drumul judetean 138, la 20 km de intersectia din Sub Cetate!) Drumetii montane, paduri de brazi, partii de schii.

Cuvinte cheie:   

baraj zetea, sub cetate, harghita, transilvania, tinutul secuiesc, varsag, liban, sicasau, baile homorod, harghita madaras, baile harghita, pensiuni turistice, cazare, cabana, vila

cookie Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării pe site, acceptaţi folosirea acestora!