HU RO EN

Magazine alimentare:

Nu trebuie adusa prea multa mancare, pentru ca se poate aproviziona si la fata locului. In apropierea locului de cazare (circa 3 km) gasiti magazine satesti unde puteti cumpara alimentele necesare (in aceste magazine va recomandam sa nu cumparati carne, preparate din carne, si mezeluri).
La Odorheiu Secuiesc gasiti supermarketuri deschise zilnic intre orele 8,00 - 22,00. (Merkur (si cu produse traditionale) Kaufland, Lidle, Penny Market)

Restaurante:

Va recomand Hanul "Arpad Haza" care este situate la circa 2 km, unde daca faceti referire la faptul ca sunteti cazati la pensiunile Nagy Lak veti beneficia si de 5% reducere. Daca doriti o cina romantica puteti opta pentru Odorheiu Secuiesc, unde va recomandam urmatoarele restaurante: Gonduzo, Gizi Csarda, Jungle, Septimia.

Sanatate:

Cel mai apropiat punct farmaceutic sau posibilitatea de a beneficia de asistenta medicala gasiti la Odorheiu Secuiesc.

Vremea:

Vremea in zona lacului de acumulare Zetea si imprejurimi este influentata de aceleasi fronturi atmosferice care influenteaza bazinul Odorheiului, care sunt mult mai blande decat cele din bazinul Ciucului. Tocmai de aceea, cand se fac informari despre gerurile din Harghita, niciodata nu se aminteste zona Odorheiului si imprejurimile.

Telefone mobile:

Telefoanele mobile cu cartela Orange (semnal bun - fara acoperire 3G) si Vodafone (semnal mai slab) au acoperire in zona.

Transport:

Acele persoane care nu poseda autoturism, odata ajunse la Odorheiu Secuiesc, vor fi transportate de catre proprietar la pensiune.

Va dorim o sedere placuta!

Cu Respect,

Nagy Arpad

Cuvinte cheie:   

sfaturi utile, informatii utile, informatii turistice, oferim asistenta in timpul sejurului, harghita, cazare in transilvania, pensiuni turistice din judetul harghita, planificare sejur in secuime